Annons
AnnonsMake Up Stores höstvisning den 8 september 2015 !


IMG_0996 copy

Jag har fått möjlighet att lotta ut biljetter till Make Up Stores stora visning där kommande looker kommer att visas. Under en timme kommer du hänföras av spektakulära make uper utförda av landets främsta make up artister. Med dig hem kommer du få en trevlig gåvopåse.

Tävlingsreglerna är enkla, du mailar in en kort motivering om varför just du ska vinna till william@polhem.com som vid vinst kommer meddela dig senast den 7 september om du vunnit en plats för dig och en vän. Det finns två visningstillfällen att tävla om, 14.00 eller 16.00. Skriv med fördel vilken visning du vill tävla om.

Jag kommer att se den kl 14.00 😉

Plats: Södermalmsallén 12, Stockholm

Lycka till!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar