Annons
AnnonsMåndagens outfit


20141229-231400.jpg

Så här såg jag ut igår när vi åt lunch ute på Key Biscanye. Älskar min nya Bottega Veneta plånbok som jag fick på en jullek…Mer om det sen.

Uppdaterad! Skorna och shortsen är Zara, tröjan har jag köpt på J.Crew på rea (NY), plånboken fick jag i julklapp och den är Bottega Veneta och armbandet är Hermès.

TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar