Annons
AnnonsMåndagens outfit kommer från @shistrup


20141201-175328.jpg

Svettades ut Champagne, drinkar, vin och mat. Mycket mat och dryck förtärdes i London och sen i helgen och det sipprade liksom sakta ur mina porer idag. Örk! Jag var så svag när jag tränade imorse att jag undrar om det är finns en mening med att träna på måndagar? Eller är det just det, att träning på måndagar är bäst för man börjar veckan med bra energi. Men det var just det jag inte hade idag. Bra energi. Som bortblåst. Gone with the wind så att säga.

Idag har jag suttit på rumpan hela dagen med en grej till CHIC #1 2015 som jag hoppas att ni kommer att gilla. Därför hann jag inte ta en dagens för jag har inte varit utanför dörren idag. Men så här ser jag ut. Nya skor från Aldo, läderbyxor från Zara, tröja från Lindex och väskan kan ni vid detta laget.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar