Annons
AnnonsMåndagmorgon och avslut på min detox


(null)

Började morgonen med fruktsallad och lite soygurt som jag toppade med krossade nötter. Fräscht och gott!
Jag har precis besökt min doktor och min kropp läker inte som den ska så jag fick dränera mitt sår ännu en gång. Jag har haft en släng av feber i helgen och somnade igår kl 21.00 och sov i 10 timmar. Nu ska jag få antibiotika som är ganska stark och då är det viktigt att äta vanlig kost och få all den energin som kroppen behöver för att bli frisk. Därför måste jag lyssna på läkaren och på min kropp och tyvärr avsluta detoxen idag. Vill önska er som kör den, all lycka till den här sista veckan!!!

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar