Annons
AnnonsMatlagning med vänner på Al Dente


DSC_0113

Jag och Linda bjöd in våra vänner på en matlagningskurs på Al Dente och det var så lyckat. Vi började med en klassisk Aperol Spritz för att sedan delas in i olika matlag och börja vår trerätters matlagning. Jag hamnade på att göra pasta vilket var kul men lite pilligt. Man blandade durumvete och ljummet vatten och fick knåda degen länge så att den blek blank och fin.

DSC_0115 DSC_0124     DSC_0182 DSC_0184 DSC_0189

Det blev en underbar god middag som bjöd på många härliga skratt under kvällens gång. Rekommenderar varmt att boka in det för det är gott, opretentiöst, roligt och som grädde på moset får man ju äta det smarriga man lagat ihop.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar