Annons
AnnonsMelanders Middagspåsar direkt hem till dig


DSC_1028

Melanders middagspåsar direkt hem till din dörr. Vi testar inför helgen Melanders härliga middagspåsar som innehåller allt för en lyckad middag för två. Det är en prenumerationstjänst utan bindningstid som erbjuder middagspåsar levererade direkt till din dörr ( i Stockholms området) varje eller varannan torsdag, man väljer själv. Läs mer på Middagskonst.se

Ikväll blir det därför västerbottentartletter med löjromssås till förrätt, Kräftfärserad hälleflundra med chablissås och pommes duchesse till huvudrätt och till efterrätt blir det rabarber och jordgubbspaj med vaniljsås. Mums!

Lämnar recension under helgen.

DSC_1029 DSC_1030

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar