Annons
AnnonsMiddag för 16 personer för att fira min man


DSC_2363 DSC_2377

 Vilket kalas!  Vi hade middag för 16 personer hemma hos oss för att fira min man som fyllde 43 år igår. Ett härligt gäng så kvällen bjöd på en högljudd och sjukt rolig stämning! Jag bjöd på 1 kg (!) löjrom med smörstekt toast till förrätt, en boeuf bourguignon som puttrat i 24 h och som faktiskt blev himmelskt god om jag själv får säga det och till efterrätt bjöd jag på en äppelpaj.

DSC_2368  DSC_2407

Så idag är man liiiite seg då gästerna gick vid 02.30 och sedan röjde vi någon timme för att sedan vakna tidigt och ta Tom till tennis. Pjuuu 😉

DSC_2371  DSC_2409

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar