Annons
AnnonsMiddag med tjejerna


DSC_0437

Igår var jag på middag med mitt Lunda tjejgäng och vi började med ett glas bubbel på Miss Voon för att sedan inta middag på Taverna Brillo. Tiden flög iväg (kom hem runt 2 …när hände det senast?) och det var länge sedan jag skrattade så mycket och hjärtligt. Och högt. Har fortfarande kramp i kinderna! Några av oss har känt varandra sedan gymnasiet och sedan lärde vi känna resten när vi pluggade i Lund. Vi är ganska olika allihopa, både till sättet, vad vi arbetar med och hur vi klär oss men vi har en enorm respekt och lojalitet mot varandra och sedan har vi en lite rå men hjärtlig stämning mellan oss. Men betoning på hjärtlig. Vänner som det här växer inte på träd och jag är så glad över att få vara en del i deras liv.

Jag hade på mig läderbyxor från Zara, COS blus (ny),Valentino boots, Chanel väska och örhängen som jag fått i present av Malin.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar