Annons
AnnonsMiddag på Burger & Lobster


DSC_1990

Igår åkte vi in och åt middag på Burger and Lobster och jisses så gott det var. Vi delade på en lobster roll och den var obeskrivligt god. MAGISK. Sedan beställde vi in hamburgare och hummer som vi delade på och alla gav maten två tummar upp. Aningens långsam service men det kompenserades med att hela personalen kom ut och sjöng ja må hon leva och serverade hennes efterrätt med ett ljus i. Väldigt gulligt av dem.

DSC_1994 DSC_1996  DSC_2001  DSC_2013 DSC_2012

DSC_1991

 

Jag var klädd i H&M jeans, Valentino skor, J.Crew tröja, Zara jacka (den jag bar som klänning på modeveckan) och YSL brillor.

 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar