Annons
Annons



Middagstips – Teriyaki Lax


DSC_2215 DSC_2216

Världens godaste och enklaste laxrätt. Det här är en av barnens favoriträtter och jag tror den har varit med tidigare i bloggen men den tåls att skrivas om igen. Lägg flingsalt på en plåt, lägg på laxen och salta och peppra laxen efter smak, spruta på citron och sedan pensla över teriyakisås och strö över sesamfrön. In i ugnen på ca 160 grader. Koka riset och duka under tiden. Laxen tar ca 20 minuter beroende på ugnen och storleken på laxen. Kolla efter 15 minuter. Servera med ris, extra sås och sallad.

Bon appétit!DSC_2225

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.se



ARKIV



Annons




Annons

Laddar