Annons
AnnonsMiddagstips – Thaigryta med kyckling


DSC_0210 Thaigryta med kyckling klart på 10 minuter. Min man är bortrest ett par dagar för jobb nere i Skåne så jag sköter allt här hemma. Just nu. Med fyra barn är det fullt ös med skollämningar/hämtningar, läxor, aktiviteter, jobb med mera och även om det är hektiskt när man sköter allt själv vill jag ändå gärna att vi äter middag ihop. Den här rätten älskar barnen och den går på ett nafs att göra. Den smakar bättre än den gör sig på bild. Bara en sådan sak.

Ta broccoli, lök och vitlök och fräs det med olivolja. Strimla kyckling och stek i en annan panna med salt, vitpeppar och citron. När de är klara häller jag över allt i en wokpanna och blandar. Häller i en eller två burkar ( beroende på hur mycket kyckling mm ni har) av Mrs Cheng’s Thai Panaeng curry sås. Koka ihop. Serverar med ris. Om den är stark, serverar jag den med lite gräddfil och strimlad gurka på toppen. Rätten borde även haft ett litet korianderblad men det hade jag inte hemma. Tyvärr. DSC_0212


TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar