Annons
AnnonsMin helg i snapshots 


   

Min helg i snapshots. Jag var på en underbar presslunch i fredags på Coba där Zabel Jewellery visade upp sin kollektion. Bubbel, god mat och vackra smycken – vad mer kan man begära? Kvällen spenderades med familjen och tacomys.

 

    I lördags mötte jag upp Mathilda, Niklas, Petra, Michaela och Emma på nyöppnade Hillenberg för en helt underbar middag. Vilket ställe! Redan en favorit! 

  
En liten hotshot fick avsluta den förträffliga middagen innan vi skulle se ikonen Madonna.    

Ett glatt och förväntansfullt gäng. Stämningen var på topp och det var sjukt kul att hänga en hel kväll och dessutom få lära känna bloggdrottningarna Michaela och Petra närmare. Otroligt drivna, ambitiösa, roliga och gulliga tjejer.  

  

Jag och fina Emma från Expressen redo att partaja till Madonna.

    

Haha…hur galet att alla hade svarta Chanel väskor? Min är den minsta. 

Efter Madonna åkte till FoU där vi dansade natten lång. Två tummar upp får kvällen.

I söndags bakade vi scones och åt en lång frukost med tidningar och CNN på för att läsa och höra allt om terroristattacken. Så fruktsvärt. 

Avslutade söndagen med varmchoklad i soffan hela gänget.  

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar