Annons
AnnonsMin kväll från Bukowskis 


   

Här kommer en bildkavalkad från mitt event på Bukowskis – Define Fashion. Bubbel från Freixenet och mini cupcakes från Cupcake Stockholm med väskorna Chanel, Kelly och Birkin  – mycket passande och smarrigt!

        

From my point of view när jag, Marcus och Malin ( experterna från Bukowskis) pratar om våra favoriter och om modehistorian bakom respektive märke vi valt ut.  

     

Dagen efter möttes jag av världens största rosbukett som tack från Marcus och Malin. Blev så innerligt rörd och berörd att jag fällde en liten lyckotår. Tack själva och tack alla vänner och bekanta som kom och stöttade mig! Puss! 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar