Annons
AnnonsMin lillebror har skapat Monsterpark Zoo och Stumpy’s Alphabet dinner


IMG_7660Min lillebror är otroligt kreativ och duktig. Han är i mina ögon en riktig konstnär. En konstnärsgen som hoppade över mig tyvärr. Jag kan inte ens rita ett rakt sträck. Men det kan min bror. Eric har nyligen skapat sitt andra spel: Monsterpark Zoo, som är ett spel för barn i åldrarna 2-4 år och det går att ladda ner här. Han har även tidigare gjort utbildningsspelet Stumpy’s Alphabet dinner som är för barn 4+ och handlar om Stumpy som är hungrig och äter bokstäver. Det kan ni ladda ner gratis här. Fantastiska spel båda två och min son Tom älskar dem!

My little brother is a real artist. He has created two fantastic games for children. The first one is Stumpy’s Alphabet dinner (educational) and the other one is Monsterpark Zoo which is newly released. Please down load them here and here. My son loves both of them!

IMG_7667

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar