Annons
AnnonsMissoni kofta inköpt i Milano


DSC_0077

Den här Missoni koftan/sjalen köpte jag på Missoni i Milano när jag var där och besökte Missoni. I ärlighetens namn är den faktiskt lite konstig. Alltså passformen är off tycker jag. Den liksom bara hängs på axlarna och där stannar den inte utan den hasar av. Sakta glider ner. Den är underbar i färgerna men väldigt svåranvänd. Således inte ett av mina bästa köp.Tyvärr. För jag vill verkligen älska den lika mycket som med mina andra plagg men den ger mig lite tough love…haha

 

 

DSC_0079 DSC_0091  DSC_0100

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar