Annons
AnnonsMissoni, GAP och Chanel


DSC_0823

Gårdagen bjöd på ett mötesmaraton, 30 min i gymmet, ett quick fix hos Creativ Headz och avslutades med fredagsmys med barnen. Idag väntar en tjejlunch på stan och sedan middag med familjen och jag tänkte faktiskt laga kalv. Men har inte riktigt bestämt mig för om jag ska laga kalvschnitzel, kalvpasta eller saltimbocca. Vi får helt enkelt se vad det blir. 

Yesterday I had tons of meetings, 30 minutes in the gym, a quick blow dry at Creative Headz and then ”fredagsmys” with my kids. Today I am going to a ladies lunch and then having a family dinner. I am making either saltimbocca, veal pasta or Veal milanese.

DSC_0819

Jag bar Christian Louboutin flats, GAP jeans och blus, Missoni kofta, Hermès armband och Chanel väska. Tom hade en ny hatt som han var supernöjd med och den kommer från Lindex. Så cool!

Tom just loves his new hat from Lindex and I think he looks sooooo adorable in it! 

DSC_0829 DSC_0830 DSC_0825

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar