Annons
AnnonsMissoni, Nike, J.crew mm mm


Ledsen, lite oordning på bilderna tyvärr. I kväll hade jag på mig neonsandaler från Cannes, J.Crew shorts, randig tröja från Zara och armband från Frankrike och till middag vi åt fantastiska laxbullar/burgare.

Som sagt, lite fel ordning på bilderna. Jag började dagen med att springa 5 km med Max. Vi stötte på flera ormar och sedan hittade vi massor av bär i vägkanten i ”djävulsbacken” som vi bara var tvungna att smaka innan vi sprang vidare #extraenergibehövdesdå.

32 grader och strålande sol. Värsta rivieran vädret. Vi har bara hängt vid poolen och på bryggan idag. Som mellanmål serverade jag melon, hallon och cocosflarn och jag har varit klädd i Missoni och Hermès armband.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar