Annons
AnnonsMissoni till min fina vän


DSC_0915Favorite brand to one of my favorite gals! Idag fyller en av mina närmaste vänner år och av mig får hon en mjuk halsduk från mitt favvomärke som hon kan matcha till sin knapprosa dunjacka. Håller tummarna att hon gillar den, för gör hon inte det vill jag gärna ha den 🙂

 

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar