Annons
AnnonsMitt gulblommiga påskset


DSC_0503

Igår tog jag på mig mitt blommiga set från Zara. Trots att jag lagt upp byxorna är de i längsta laget, så de måste tillbaka till skräddaren. Jag matchar med nudefärgade klackar från Christian Louboutin och min ljusgula clucth från Miu Miu.

I wore my new set from Zara yesterday when we celebrated easter. I matched it with nude heels from Christian Louboutin and Miu Miu clutch.

DSC_0478

DSC_0518

 

 

DSC_0480 DSC_0492

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar