Annons
AnnonsMode event i Lidingö Centrum


LC_Mode_Mitti_248x372_ver1

Nästa lördag, den 28 mars är det modevisningar i Lidingö Centrum där butikerna visar vårens stora trender och jag är konferencier. Ni kan också vinna 5000 kr och en shoppingtur med mig genom att delta i en instragramtävling och det vill ni inte missa! Modevisningarna är kl 12 och 14 och däremellan finns jag på plats för att ge tips och råd och svara på frågor.

Vinn en shoppingtur tillsammans med Susanne och 5000 kr att shoppa för hos Byus, Mingla, Thernlunds, Saracecilia och Butik Grön i Lidingö Centrum.  Såhär tävlar du:

1.Lägg upp en bild på Instagram där du hyllar vårens modefärg – ljusblå! Motivet är valfritt!

2.Tagga bilden med #LidingöCMode

3.Följ @lidingocentrum på Instagram

Läs tävlingsvillkoren här.

Hoppas att vi ses den 28 mars!

Kram Susanne

 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar