Annons
AnnonsModevisning i Lidingö Centrum


DSC_0751 DSC_0756

Igår var det modevisning i Lidingö Centrum där 7 butiker visade vårmodet och butikerna var Lindex, Synsam, Butik Grön, Thernlunds, ByUs, SaraCecilia och Mingla. Det är  fantastiskt att vi har ett så levande centrum med ett stort modeutbud och roliga event.  Det var första gången jag var konferencier och det var en ära att bli tillfrågad dels som den modeentusiast jag är men också som stolt Lidingöbo.

FullSizeRender

Hittade den här bilden på IG och lånar den 😉

DSC_0760

 

 

DSC_0763

Jag bar skor från Semilla, jeans från Hunky Dory som jag köpt på SaraCecilia, MSGM kavaj, Balenciaga armband och H&M topp. Håret är gjort hos Creative Headz och fransarna gjorde jag i onsdag hos Cecilia på salongen Min syster och jag.

Saknar er i kommentarsfältet. Sajten var under någon attack i torsdags och fredags så därför strular ”gilla” knappen, därför skulle jag uppskatta om ni visade er i kommentarsfältet. Ni vet att jag svarar er alltid 😉

DSC_0766  DSC_0773 DSC_0777 DSC_0774

TAGGAR
29 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar