Annons
AnnonsModiga beslut är det nya svarta :)


It’s an end of an era! Som ni kanske läst i Charlottas blogg eller på Resume och Dagens media så har Charlotta sagt upp sig efter 8 år på Aller Media och som chefredaktör för CHIC. Ni vet ju att det var Charlotta som ”hittade” mig på IG och som övertalade mig att börja blogga. Ett nervöst och stort beslut då men som visat sig vara bland det roligaste och ”modigaste” besluten jag tagit, så därför var det lite blandade känsl0r igår när jag fick reda på att hon slutar.

Å ena sidan, ledsamt för att vi ”förlorar” en så driven, ambitiös, ”rak på sak”, kreativ och rolig chefredaktör men å andra sidan, känner jag mig oerhört stolt över att ha en vän som vågar ta steget och följa sina drömmar. Som vågar lämna det trygga och kasta sig ut i det okända. Inte många som vågar det. När någon i sin omgivning tar beslut som det här så inspirerar det till att själv reflektera. Vad vill man göra? Är man nöjd? Vill man utmanas mer? Ska man ta chansen och starta det där bolaget? Ska man ta tag i träningen på riktigt? Anmäla sig till den där kursen? Behöver ju inte alltid vara de största besluten man  ska ta men det är alltid bra och nyttigt att tänka över saker och ting. Resultatet kan ju bli att man är nöjd och glad och att man ÄR precis där man önskar vara eller så kommer man fram till något annat….

Men livet är för kort för att inte våga satsa och ta chanser (eller ta risker) för att följa sina drömmar och sin egen intuition  så varmt lycka till, Charlotta och TACK för att du gjort mig till en del av CHIC! 

Stor kram Sus

6-682x1024 chic-galan-2013-611A1077 IMG_3582 bild11-300x300

 

 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar