Annons
AnnonsMöntermixat var det här idag!


DSC_0257 Mönstermixat var det här idag! I morse stack jag iväg till NathalieCreative Headz för att fräscha till håret lite inför kvällens händelse. Hon är så otroligt duktig tycker jag. Boka in er där, ni blir inte missnöjda. Jag lovar! 

I kväll ska jag nämligen vara ”hostess”, värdinna helt enkelt,  för ett ” family & friends VIP event” i en butik. Mitt första event i mitt namn och det är alltid lite nervöst. Men det kommer säkert att gå bra. Mer om det i morgon.

Early this morning I went to my hair dresser Nathalie at Creative Headz to freshen up my color a bit. Tonight I am hosting a VIP event in a lovely store for family and friends and I am very excited!

DSC_0275 DSC_0273 Skor – Christian Louboutin, Jeans – GAP, Tröja – H&M, Kofta – ASOS, Väska – ChanelDSC_0266TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar