Annons
AnnonsMSGM kavaj, GAP jeans och H&M slippers


DSC_0419

I går när pressveckan drog igång såg jag ut så här. H&M slippers, GAP jeans, skjorta från J.Crew, MSGM kavaj och Hermès armband. Dagen krävde sina bekväma kläder vill jag lova. Jag, Frida och Lisa hängde ihop och besökte COS, Assefa Kommunikation, Presskontakterna, Agency V, AWB, Patriksson Communication, Spoil Concept, RMPR, Red and Square, Modin Åkerlind och Jay M Jay. Jag missade tyvärr Starstudio, Sophie by Sophie, DAY och Molino PR vilket var riktigt tråkigt. Men tiden räckte inte till och min man var dessvärre bortrest så jag (var tvungen) att åka hem till läxläsning, matlagning och körning till olika aktiviteter. Men så är livet, man kan inte hinna med allt 🙂

Idag (tidigt på morgonen) väntar träning med min PT, fortsättning av pressveckan och efter lunch ska jag möta upp vinnaren av Lidingö Centrums IG tävling och vara shoppingråd till vinnaren. Spännande! 5000 kr vann hon att shoppa för.

On tuesday when the press week in Stockholm started I wore comfy cloths. Slippers from H&M, GAP denim, J.Crew shirt, MSGM jacket and Hermès bracelet.

DSC_0418 DSC_0422DSC_0415

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar