Annons
AnnonsMSGM kavaj, Lanvin flats och Rebecca Minkoff väska


DSC_0362

I går började jag dagen med klipp och sling hos Creative Headz och blev som alltid super nöjd! Jag hade på mig MSGM kavaj, Lanvin flats, GAP jeans, H&M t-shirt och Rebecca Minkoff väska. Dagen till ära gjorde jag nya fransar hos Cecilia, hon är bäst i stan tycker jag.

Och vill ni får ni gärna rösta ( jag vet att jag fiskar röster hehe…) på mig som Chicaste Fashionistan 2015. Motståndet är hårt så alla små röster räknas 😉 Man kan rösta från mobilen, datorn, paddan och man kan rösta från varje ”device”  en gång.

On wednesday I went to my favorite hairdresser Creative Hair for highlights and a cut. 

DSC_0365 DSC_0364

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar