Annons
AnnonsMusik på Slottet i samarbete med modeskaparen WILHJA


_C1B8087-2

Musik på Slottet är en av Sveriges äldsta och mest anrika musikfestivaler som äger rum i de vackraste salar som riket kan erbjuda. I september 2015 äger festivalen rum för 45:e gången med H.M. Konung Carl XVI Gustaf som beskyddare. I år bjuder Slottet in till en festival med klassiska förtecken men som nu även tar nya och modiga steg in i framtiden. Frågor om hur det konstnärliga uttrycket kan se ut kommer att ställas. Ett nära samarbete med mode, design, unga artister och aktuella samhällsfrågor blir språngbrädan då Musik på Slottet gör en nystart.

– Musik på Slottet vill mer än att bara vara en anrik musikfestival. Vi vill också föra fram de områden som Kungafamiljen själva arbetar intensivt med. Musik på Slottet kommer att skapa en unik scen för världsartister, artister med funktionshinder tillsammans med design och konst in i framtiden, berättar Anna Eklund Tarantino, konstnärlig ledare för Musik på Slottet.

–          Inför 2015 års festival har Musik på slottet inlett ett samarbete med modeskaparen och konstnären Wilhja. Wilhja (Carolina Rönnberg) har arbetat i drygt sex månader och tagit fram det visuella konceptet för den avslutande Mozartoperan Lucio Silla som aldrig tidigare satts upp i Sverige. Med inspiration från framtid, fantasi och rokoko för Wilhja oss in i en labyrint fylld av skönhet och sitt alldeles egna formspråk.

Missa inte det här och boka er biljetter här !

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar