Annons
AnnonsMycket på agendan


(null)

(null)

Just nu är det spännande tider och jag har agendan fullknökad med roliga jobb och uppdrag. Lite nervöst men också otroligt kul och utmanande. Idag skulle jag beta av en mängd på min to do list men så blev min minsting sjuk under dagen så nu är jag hemma och pysslar om honom. Livet i ett nötskal. Därför bjussar jag på snapshots från dagen. Började morgonen med ett PT pass och sedan ett lunchmöte för att efter det hämta hem en febrig Tom.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar