Annons
AnnonsMysigaste lördagsmiddagen på länge


DSC_2628

Igår hade vi en av de mysigaste lördagsmiddagarna på länge. Vi dukade upp i matsalen för oss, barnen och Amandas kompis. Det som skilde sig åt den här kvällen var att ALLA satt kvar länge och pratade och diskuterade allt möjligt. Ingen tog upp mobilen, eller smög iväg för att se något på Netflix utan alla 7 satt kvar och  vi pratade om högt och lågt. Vi har ju barn mellan 13-5 år så ämnen flöt däremellan. Otroligt intressant och givande. Självklart har vi middagar som det här ofta men igår var det ändå något särskilt.

En av de finaste orden kom från Tom ( 5år). Han har precis haft stort kalas för dagiskompisarna och då sa flera av mammorna att Tom var tjejernas favoritkille. Igår frågade vi: ” Varför tror du att du är så poppis på dagis?”    Tom svarade lite generat: ”För att jag inte slåss”    Vi frågade: ” Så bra och varför slåss inte du?  Tom svarade direkt: ”För jag vill själv ha snälla kompisar och snälla kompisar slåss inte med varandra”….

Då fick jag en tår i ögat av stolthet. Dels för att han är en så snäll och omtänksam liten kille men också för att han kan sätta ord på känslor och förklara saker och ting.

Hursomhelst, tillbaka till matlagningen och middagen 😉 Jag testade att baka en bärpaj med hallon och blåbär eftersom barnen tyvärr inte är så förtjusta i äppelpaj vilket är så gott så här års.

DSC_2632  DSC_2639 DSC_2646

Försvinnande gott ser det ut som….Efter maten och diskussionerna satt jag och Johan kvar och pratade länge och det blev grädden på moset att avrunda kvällen på tu man hand.

DSC_2654 DSC_2657

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar