Annons
AnnonsNä jag har inte handväska inomhus. Alltid.


DSC_0367

Nä, jag har inte handväskan i högsta hugg hemma men eftersom det började snöa så ville jag ändå visa er hur jag ser ut idag. Och det stämmer, jag är så trött som jag ser ut haha….men i kväll ska jag lägga mig tidigt och få min välbehövda beauty sleep 😉 Ha en fin fredag!

Skor och Väska – Chanel, Jeans – Uniqlo, Blus – Lindex (Finns i butik nu), Kofta – Missoni

 

DSC_0363DSC_0368

 

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar