Annons
AnnonsNådde min målvikt idag och vill önska er en GLAD sommar


DSC_0538Idag nådde jag min målvikt! En dag före min stora dag som är i morgon som egentligen var slutdagen. Ca -8.3 kg har jag gått ner sedan mitten av februari i år dvs ca 4 månader. Men under de senaste två åren, efter att jag börjat träna har jag minskat 8-10 cm över rumpan och ca 25 cm i midjan. Det har gått lite upp och ner men det roligaste är att jag faktiskt nådde mitt mål. Under de här senaste månaderna har jag tränat 4-6 gånger i veckan, 2-3 pass med min PT och resten själv, kört en 2 veckors detox med Glow by U som gjorde att jag gick ner mina första kilon (4,5 kg), gjort en tredagar juice cleanse med Juica men under loppets gång faktiskt tänkt lite mer på vad jag stoppat i mig och som sagt tränat ofta. Jag har unnat mig saker men även ibland faktiskt avstått. Jag har försökt få bukt på mitt småätande, vilket varit (är) svårare än man kan tro. Men för mig känns det stort att det faktiskt GICK att nå hit och att det är över 13 år sedan jag vägde så här som jag gjorde i morse.

Jag vill passa på att önska ER en fantastisk sommar och verkligen TACKA er för att ni så troget läser bloggen och för att ni engagerar er med kommentarer och likes. Det betyder så mycket.

Jag kommer att uppdatera bloggen (nästan) lika ofta som jag brukar så titta gärna in när ni ligger i hängmattan eller när ni sitter på altanen och sippar rosé!

GLAD SOMMAR massor av kramar Susanne

I reached my goal today! I have lost 8.3 kg in 4 months by training 4-6 times a week and by eating healthier. Its been 13 years or more since I weighed this. Happy! And A BIG thank you to all lovely readers for being loyal and for writing comments and pressing like. I am so thankful for that.

Have a FAB summer! Hugs Susanne

TAGGAR
27 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar