Annons
AnnonsNågon önskade se mina träningskläder


DSC_1125 Jag försöker att göra någon form av aktivitet (nästan) varje dag eftersom matintaget är större än hemma. Betydligt större. Vi äter och dricker gott varje dag och jag vill ju kunna unna mig goda saker på semstern utan dåligt samvete. Eller mindre dåligt samvete i alla fall. Så jag försöker röra på mig så mycket jag kan och hinner. Jag joggar någon dag i veckan och sedan kör jag 30 min pass vid poolen som min tränare satt upp. Ett schema med  4-5 olika övningar och så gör jag fem varv. Idag ska jag iväg och simma med min syster. Inte mys simma och utan ”hard core” simträning vilket jag aldrig har gjort. Ska bli kul!

Jag har oftast Asics på mig när jag joggar och köpte två par i Orlando, shortsen är H&M, tröjan är Nike ( också köpt här i USA). Faktiskt mest köpt träningskläder än vanliga kläder än så länge. Ändring på det.DSC_1131 Trött och osminkad.DSC_1133 DSC_1138

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar