Annons
AnnonsNespresso hyllar Milano i norr och Palermo i söder


DSC_1926

Under nästa vecka lanserar Nespresso sina nya kaplsar, Milano och Palermo, i sina butiker världen över. Visste du att i Palermo dricker man kaffe som en social aktivitet där man träffar sina vänner medan i Milano dricker man kaffet snabbt och i baren?

DSC_1929

DSC_1935

Så i fredags bjöd jag över min väninna som också älskar Italien på lite äkta italiensk ”fika”. I Milano tar man ofta en panettone (julkaka) eller en croissant till sitt kaffe medan man i Palermo tar något sötare som en cannoli till. Jag bjöd på båda.

DSC_1946 DSC_1947

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar