Annons
AnnonsNya naglar som matchar min clutch


DSC_0308 DSC_0315 I dag fixade jag mina naglar och valde en gråblå nyans som jag aldrig haft tidigare. Är ganska nöjd med den färgen inte helt övertygad. Matchade med min nya clucth, gamla H&M boyfriendjeans, favvotröjan från Lindex och en Missoni jacka.

New nails to match my new clutch.DSC_0323 DSC_0329 DSC_0325Hann att träna en snabbis (blev bara 4 km på löpbandet men bättre än inget. Står vidare helt stilla på vågen (-1 kg) men orkar faktiskt inte bry mig, jag äter OK och tränar mycket och mår bra), stått vid grytorna hela dagen och fixat med dukningen mm inför middagen i kväll.DSC_0320

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar