Annons
AnnonsNya ögonfransar hos Cecilia på salongen Min syster & jag


20150206-135051.jpg

Idag fixade jag mina ögonfransar hos Cecilia på salongen Min syster & jag. Hon är duktig, trevlig och noggrann. Är så nöjd med resultatet. Som alltid. Hälsa från mig när ni bokar tid 😉

New lashes made by Cecilia at Min syster & jag.

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar