Annons
AnnonsNya slingor gjorda av Catta på Creative Headz


DSC_1552

Idag slingade jag håret hos bästa CattaCreative Headz inför modeveckan nästa vecka och alla fashionabla galor.  Guldknappen går av stapeln nästa lördag och jag har INGENTING att ha på mig. Ärligt. Hade beställt två klänningar från The Outnet men de satt, ursäkta språket, skit på. Man såg EXAKT vart roséglasen, de smarriga efterrätterna och grillkvällarna hade satt sig. Not Cute. Så imorgon bär det av ut på stan…..

Veckan efter är det den eminenta CHIC galaoch vinnarna ska koras i varje kategori. Ni kommer kanske ihåg, jag är nominerad till Årets Chicaste Fashionista.  Ni håller väl tummarna och jag hoppas att få se er där!

DSC_1551

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar