Annons
AnnonsNyopererad och i smärta


DSC_0786Jag är nyopererad och operationen blev lite mer omfattande än vad läkarna trodde från början så det var på vippen att jag fick sövas. Men det gick bra (eller bra och bra, sprutorna gjorde så ont att jag grät) med massor av lokalbedövning. Det är ingenting farligt utan en ganska stor knuta/knöl som jag var tvungen att ta bort. Tyvärr får jag inte träna på 14 dagar, inte bära tungt och ska ta det lite lugnare än vanligt. Eftersom jag har fruktansvärt ont efter operationen kommer jag inte kunna klä mig som jag brukar, så ni få ha överseende med färre ”dagens outfit” den här veckan. Dessutom verkar jag inte tåla Citodonen som gjorde mig både yr och illamående igår att jag varken kunde sitta eller stå upp men nu har jag slutat ta dem. Yrsel, illamående, kallsvettningar och domningar kom i vågor under hela natten, förmodligen som en allergisk reaktion på citodonen eller bedövningen. Idag mår jag lite bättre sedan jag bara ätit alvedon och snart ska jag till doktorn på kontroll.

Ha en fin dag!

TAGGAR
51 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar