Annons
AnnonsNyslingad och fönad hos Creative Headz


DSC_0040 Okej, häromdagen lättade jag liiiite på mitt köpförbud som, tackar som frågar, går bra. Hittade den här jackan på H&M för 298 kr och slog till. Har varit och ryckt i den på fullpris men nu hängde det en liten ensam storlek kvar på rea. Måste vara ett tecken?

På lunchen igår åkte jag till Creative Headz och slingade och fönade mig och jag blir alltid så nöjd och glad när jag besöker dem. De är gymma!

DSC_0052 H&M jacka, Ralph Lauren tröja, Chanel väska och Hermès armband.DSC_0045

TAGGAR
17 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar