Annons
AnnonsNytt till hemmet – Marmorbricka från Fillie


DSC_0198

Gillar min nya marmorbricka från Fillie så mycket. En lite för tidig födelsedagspresent till mig själv kan man säga 😉 Ni vet ju att jag gillar att ge mig själv en present när jag fyller år och på julen 🙂

DSC_0190 DSC_0197 DSC_0194

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar