Annons
AnnonsOnsdagens outfit kommer ÄNTLIGEN här


DSC_1061Äntligen!!  Här kommer en liten outfit bild, vilket jag vet är det ni gillar mest i bloggen. Tyvärr har internet strulat och det tagit evigheter att ladda ner bilder så därför ligger jag efter. Skorna är Lanvin, shorts och skjorta är J.Crew, bältet är Hermès och solglasögonen är från Walter och är helt gjorda i bambu. Så COOLA!

Wednesday’s outfit.Lanvin shoes, J.Crew shorts and shirt, Hermès belt och super cool sunglasses from Walter.
DSC_1063 DSC_1059 Här är vi utanför en byggnad där vi snart skulle få uppleva någonting i hästväg. Minnesvärt, nervöst, roligt och enligt Mathilda det bästa hon gjort. I hela sitt liv. vad vi gjorde får ni snart veta.DSC_1064

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar