Annons
AnnonsOnsdagens outfit och sushisallad


   

Efter en mardrömsnatt på akuten där det visade sig att jag hade fått en förrädisk urinvägsinfektion är jag nu på benen igen. Pju!  Dagen efter åt jag och Max på hans favoritrestaurang Eat i Lidingö Centrum och jag älskar deras laxsallad. Rekommenderas om ni har vägarna förbi. 

Jag var klädd i Gina Tricot blus och jeans, (finns i butik nu) Christian Louboutin skor och Balenciaga armband och väska.

I wore pants and shirt by Gina Tricot, Christian Louboutin flats and Balenciaga bag and bracelet. Me and Max had lunch at his favourite restaurant Eat in Lidingö Centrum. Love their salmon salad!   

 

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar