Annons
Annons



Oxfilé ”provencale” som söndagsmiddag


DSC_0600

I söndags lagade vi oxfilé ”provencale”. Jag helstekte oxfilén i smör, salt och vitpeppar. Skär sedan tunna skivor av potatis och lägg på en plåt med smör och stö över flingsalt. In i ugnen. Sedan när man brynt klart köttet, sätter man in det i ugnen. Under tiden, gjorde jag vitlökssmör. När köttet är klart, skivar man det och lägger över potatisen, klicka över vitlökssmöret över köttet, och in i ugnen en snabbis så att smöret smälter. Servera med sallad. Gott gotti gott gott!

DSC_0610

DSC_0608

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.se



ARKIV



Annons




Annons

Laddar