Annons
AnnonsPå 40 års middag hos min underbara vän Lotta


DSC_0318

Igår var vi på middag hos Lotta och Björn för att fira Lotta som fyllt 40 år i veckan. Det var så otroligt gott, trevligt och kärleksfullt. Hon är en fantastisk person på alla sätt och vis. Driven, rolig, omtänksam, rapp i käften, lojal, ödmjuk och har ett ”go” som ingen annan. Jag är hedrad över att vara hennes vän.

Jag såg ut så här. Läderbrallor från GAP ( som tyvärr är för stora och måste sys in. Köpte M men borde köpt S), topp från Topshop, skorna är Christian Louboutin, kavajen är en av mina första Missoni köp och halsbandet är från London.

DSC_0320 DSC_0319 DSC_0321 DSC_0314

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar