Annons
AnnonsPå ett intimt event på Yasuragi med Bindefeld ABDSC_0912 Igår var jag och min bästa vän Stina på Yasuragi med några få inbjudna bloggare. Ett litet och intimt event. Vi hälsades välkomna med en underbar rawfood buffé och att marknadschefen berättade filosofin bakom Yasuragit och om själva stället.DSC_0908 DSC_0915 Sedan bytte vi om för att gå ner och lära oss om Zen meditation. Jätte intressant även om mina ben domnade bort av att sitta i skräddarställning i 20 minuter.DSC_0918
DSC_0920 Efteråt var det ”obligatorisk” tvagning innan man får gå ner i de varma baden. Finns både utomhus bad och inomhus. Urhärligt och avslappnande både för kropp och själ! DSC_0922 DSC_0926 Vi avslutade den här magiska dagen med att äta en 6-rätters middag i restaurangen Teppanyaki , vilket var en riktig upplevelse måste jag säga. En smakupplevelse som jag sent kommer att glömma. DSC_0944 Pilgrimsmussla, hummer med tryffelmajonäs, fried rice, svampdumplings, ren med friterad kale och avslutningsvis glass med minibrownies. Två tummar upp och hit kommer jag med all säkerhet att återvända! DSC_0961 DSC_0968 DSC_0979 DSC_0986 DSC_1008 DSC_1017 DSC_0938Stort TACK till Yasuragi och Micael Bindefeld AB för en enastående dag!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar