Annons
AnnonsPå invigningen av Stockholm Filmfestival


DSC_0623

Jag och min man var på invigningen av filmfestivalen som drog igång i tisdags. Öppningsfilmen Hingsten var en kortfilm och därefter såg vi den gripande filmen Mediterranea som alla borde se. Högaktuell och intressant.

DSC_0614 (1)

Jag var klädd i Canada Goose jacka, Club Monaco läderleggings, COS topp, Mawi halsband och Chanel skor och väska.

Ögonfransar gjorda av Cecilia på salong Min Syster och jag. Hälsa från mig om ni bokar tid 😉 Hon är grym!

 

DSC_0617 (1) DSC_0581 (2)

TAGGAR
17 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar