Annons
AnnonsPå modevisning med min älskade dotter


Processed with VSCOcam with m5 presetJag tog med mig min älskade dotter Mathilda på modevisning för Indiska i Bergsrummet och vi började med att mingla runt och titta på deras fina inredningsdetaljer. Underbara färger, tyger och porslin.
DSC_0402
DSC_0410
DSC_0394
DSC_0421

Vi satt på front row vilket Mathilda tyckte var fantastiskt kul, och i ärlighetens namn tycker även jag det. Så tack bästa Polhem PR för den fina placeringen.

DSC_0457

We Fight For Change – Så summerar INDISKA sitt hållbarhetsarbete, som fokuserar på vatten, miljö, utbildning, rättvis handel, hälsa och samarbeten. På sajten wefightforchange.com vill INDISKA nu ta med sina kunder på sin hållbarhetsresa i ord, bild och film.

DSC_0467

Kollektionerna som kommer i april, maj och juni går tillsammans under namnet Boho. Mönster och siluetter förändras över tiden men alla fångar den bohemiska looken. Stora etniska smycken, lädersandaler, och stora stråhattar har vi att vänta oss när det kommer till accessoarer.DSC_0470 DSC_0477 IMG_6530 IMG_6546 Processed with VSCOcam with f2 preset

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar