Annons
AnnonsPaljetter och cashmere


DSC_0410 Paljetter och cashmere!  Idag matchar jag paljettleggings och ”filt” skor, båda plaggen från H&M med en svart cashmere tröja. Fint att sätta ihop olika material och ”klä ner” paljettbrallorna med en stor tröja och sneakers. Väskan är Chanel.

Today’s outfit – sequin leggings (H&M) and cashmere and sneakers (H&M). DSC_0414 Idag åkte vi till Nordiska Museet och åt lunch (ingen höjdare, tyvärr) och efteråt gick vi runt bland de olika utställningarna. Barnen gillade lekhuset bäst. DSC_0412 DSC_0409 DSC_0418

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar