Annons
AnnonsPalmblad och ormskinn i en härlig mönstermix


DSC_0401 DSC_0399

Palmträd och ormskinn. När ni läser det här springer jag runt med Frida och Lisa som skållande råttor för det är nämligen pressdagar, vilket innebär jobb från morgon till kväll. Man besöker alla pressrum/showrooms och jag tror att vi har 14 inplanerade möten under dagen.

Igår bar jag en Lindex topp med matchande byxa , Christian Louboutin skor och Chanel väska.

When you read this I am running around Stockholm visiting all show rooms since its press days. 14 meetings in one day. This is what i wore on monday. Palm tree and snakeskin in a lovely mix. Pants and top from Lindex, Chanel handbag and CL shoes.

 

DSC_0402  DSC_0412 DSC_0400

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar