Annons
AnnonsParmalindad kyckling med sås och primörer


DSC_0022

I måndags lagade jag parmalindad kyckling med timjan i gräddsås och serverade det med primörer. Jag stekte kycklingen i smör och så har jag saltat och pepprat filéerna innan. Sprutar på lite citronsaft under tiden jag steker. När de har fått fin yta, tar jag av dem och lindar parmaskinka runt varje filé. I en ugnsfast form häller jag i grädde, lite kalvfond och balsamvinäger samt pressar i två vitlöksklyftor. Lite salt och peppar. Rör om. I med kycklingen och in i ugnen på 175 grader.

DSC_0027 DSC_0026

Jag älskar kokböcker lika mycket som modemagasin och passade på att testa en rätt ur den nya kokboken av Leila Lindholm ”The fresh foodie” – Rostade rödbetor med chevre. Jag la till några blad färsk timjan för färgens och smakens skull. Riktigt gott!

 

 

DSC_0041  DSC_0047 DSC_0040 DSC_0033

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar