Annons
AnnonsPassione Italiana – Mat som är näring för själen


DSC_1008 Passione Italiana – Mat som är näring för själen!  Igår fick jag ett underbart bud från Passione Italiana och från dem kan du beställa lokalt producerade matvaror tillsammans med ditt favoritvin direkt hem till dörren. Provsmakade parmesanen direkt och den får två tummar upp!

” Passione Italiana vill ge dig en smakbit av det finaste Italien har att erbjuda från lokala producenter som vet precis hur mozzarellan ska knådas, parmesanen lagras och pastan mjölas. Mat som fortfarande tillagas som man gjorde förr, utan tillsatser eller mellanhänder, bara genuin passion och kunskap som råvaran från traktens specialist”.DSC_1012 DSC_1015 DSC_1013 DSC_1009

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar