Annons
Annons”Pop into Berlin” – Berlin slår upp portarna i Stockholm


_p2b8740 _p2b87372

Berlin kommer till Stockholm under en vecka i september!

Under parollen ”Pop into Berlin” ger sig en exklusiv pop-up-butik ut på turné i fem europeiska städer för på bjuda på Berlins kreativa atmosfär och presentera det senaste inom innovativa varumärken och start-ups. Med Stockholm som första stopp öppnade butiken den 21 september och låter stadsbor och besökare ta del av det bästa inom Berlinsk inredning, design, mat & dryck och så klart teknik – på plats kan man uppleva det senaste inom både 3D- teknik och Augmented Reality.

Berlin är känt för sin roll som Europas start-up-huvudstad, inte minst när det gäller innovativa teknik, och i ”Pop into Berlin” kan man bland annat uppleva 3D-teknik från 3YourMind och Augmented Reality från Kreuzberg-baserade vfxBox. Design- och livsstilsintresserade kan njuta av nyheter som det senaste eyewear- modet från ic! Berlin, designcyklar från Standert och ekologisk kosmetik från UND GRETEL – eG nyanserat varumärke som startade i februari 2015.

”Pop into Berlin” är öppet 21-27 september på Mäster Samuelsgatan 2. Veckan bjuder på en färggrann mix av events och aktiviteter. Schemat och mycket mer hittar ni  på www.popinto.berlin.

”Pop into Berlin” presenteras av visitBerlin och be Berlin och fortsätter efter Stockholm på en europeisk turné på toppadresser i London, Wien, Amsterdam och Paris.

#popintoberlin

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar